4. sınıf öğrencileri için önemli duyuru!

Uygulamalı girişimcilik dersi sosyal seçmeli kategorisinde değerlendirilmeyip, isteğe bağlı olarak seçilebilecek bir derstir. Öğrencilerin sosyal seçmeli olarak Bilimsel Etik ve Araştırmalar dersini mutlaka almaları gerekmektedir. Ders kaydını bu şekilde yapmayan öğrencilerin derslerini danışman hocalar onay aşamasında düzeltecektir. Danışman onayından sonra ekle-sil haftasında bu durumun kontrolünün sorumluluğu tamamen öğrenciye aittir. Ayrıca, Bilimsel Etik ve Araştırmalar dersine ek olarak Uygulamalı Girişimcilik dersini de seçmek isteyen öğrencilerin onay sırasında danışman hocalarını bilgilendirmeleri gerekmektedir.

İletişim Bİlgileri

🏫 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Kat:2 58140    Kampüs / SİVAS

☎️0 346 219 1010 / 2473
(Bölüm Sekreterliği / Öğrenci İşleri)
📩 bilmuh@cumhuriyet.edu.tr

Konum

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account