+90 346 487 2473

Turkcell Global Bilgi şirketi, üniversitemiz ile işbirliği yapıp öğrenci veya mezunlarınıza iş imkanı sağlamak istemektedir. Bu kapsamda değerlendirilecek adaylar Bilgi Teknolojileri fonksiyonları başta olmak üzere çeşitli birimlerde istihdam edilecektir.

Konuyla ilgili olarak görüşmek, istihdama katkı sağlamak, güzel bir çalışma yapabilmek adına mühendis ve mühendis adaylarının ilgi ve desteğine ihtiyaç bulunmaktadır.

Aranılan nitelikler aşağıdaki gibidir;

• Üniversitemizin aşağıdaki bölümlerinde son sınıfta okuyan veya mezun olan öğrenciler,
    • Bilgisayar mühendisliği,
    • Matematik mühendisliği,
    • Yazılım mühendisliği,
    • Elektrik-elektronik ve mühendisliği,
    • Yönetim Bilişim Sistemleri,
    • Endüstri Mühendisliği,
    • Elektronik ve Haberleşme mühendisliği,
    • Bilgisayar programcılığı,
  • Bu programlar dışında benzer bölümlerdeki başvurular da dikkate alınacaktır.
  • Kadın-erkek farketmeksizin başvurular yapılabilir.
  • Çalışanlar görev yaptıkları birime göre evden çalışma imkanına sahip olabilecektir.

Adaylar, CV veya bilgilerini aşağıdaki iletişim adreslerine ulaştırabilirler.

Menduh Çolak
M: (0) 532 555 2640  Resmi İlişkiler Yöneticisi

Mühendislik fakültesi haricindeki diğer eğitim dallarındaki (MYO) öğrenci veya mezunlar için Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonunda personel aranmaktadır.

İlgili iş ilanına ulaşmak ve başvurmak isteyen kişiler aşağıdaki link ile Kariyer.net üzerinden başvuru yapabilir veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine CV iletebilirler.

İletişim Bİlgileri

🏫 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Kat:2 58140    Kampüs / SİVAS

☎️0 346 219 1010 / 2473
(Bölüm Sekreterliği / Öğrenci İşleri)
📩 bilmuh@cumhuriyet.edu.tr

Konum

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account