+90 346 487 2473

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2021 yılı 2. dönem çağrısı, programda yapılan güncellemelerle birlikte başvuruya açılmıştır. İlgili öğrenciler hazırladıkları araştırma projeleri ile 24 Kasım 2021 - 24 Aralık 2021 (17.30) tarihleri arasında BİDEB Başvuru ve İzleme Sistemi (e-bideb.tubitak.gov.tr) üzerinden programa başvuru yapabileceklerdir. Ayrıntılı bilgi için aşağıda yer alan çağrı duyurumuzu inceleyebilirsiniz. Başvuru sırasında Proje Araştırma Önerisi Belgesi, Bölüm Onay Yazısı, Transkript belgelerinin yüklenmesi zorunludur. Bu belgelerden herhangi biri eksik veya imzasız/onaysız olan adayların başvuruları ön inceleme aşamasında elenecektir. Ayrıca Proje Araştırma Önerisi dosyası hazırlarken program web sayfamızdaki güncel proje önerisi şablonunun kullanılması gerekmektedir. Taahhütname ve gerekli olması halinde Etik Kurul İzin belgesi değerlendirme süreci sonrası yürütücü öğrencilerden ayrıca talep edilecektir.

2209-A Programı 2021/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların listesi ve üniversitelere göre başvuru/destek sayıları listelerini görmek için tıklayınız.

Program ile İlgili Dilekçe Örnekleri:
2209-A programı ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz dilekçe örnekleri için tıklayınız.

2209-A Programı 2020/2. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların listesi ve üniversitelere göre başvuru/destek sayıları listelerini görmek için tıklayınız.

Programın amacı, üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmektir.

2209-A programı 2021 yılı 2. dönem Çağrı Duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

İletişim Bİlgileri

🏫 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Kat:2 58140    Kampüs / SİVAS

☎️0 346 219 1010 / 2473
(Bölüm Sekreterliği / Öğrenci İşleri)
📩 bilmuh@cumhuriyet.edu.tr

Konum

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account