+90 346 487 2473

Bitirme Ödevi Dersi Kuralları

1. Her ödev grubu, danışman ile belirlediği takvime göre projelerinin aşamalarını gerçekleştirecektir.
  2. Grupların takvimleri tüm yıl boyunca en az 2 haftada bir sunum olacak şekilde planlanacaktır.
  3. Bu günlerden en fazla 3’üne katılmayan gruplar devamsız sayılacak ve projeleri başarısız kabul edilecektir.
  4. Belirlenen takvim dışında sunum ve danışmanlık günü verilmeyecektir.
  5. Bu takvim, danışman tarafından projenin verildiği gün oluşturulacak gruplara bildirilecek ve değiştirilmeyecektir.
  6. Sunum günlerine tüm grup elemanları birlikte katılmak zorundadır, katılmayan grup üyelerinin devamsızlığına bu gün işlenerek 3. maddede belirtilen oranları geçtiği taktirde bireysel olarak bu grup üyesi başarısız sayılarak projeden çıkartılacaktır.
  7. Proje teslim kurallarına uygun teslim edilmeyen projeler, çalışan uygulamalar olarak sunulsa bile başarısız kabul edilecektir. Proje teslim kuralları sunum günlerinde projelerin yapılarına göre danışman tarafından belirlenecektir.
  8. Bitirme projesini başarıyla tamamlamak için projenin savunulduğu hafta öğrenciden;
    1. Belirlenen formatta bir rapor yazması, (Rapor Taslağını buradan indirebilirsiniz.)
    2. Savunma için bir sunum hazırlaması (maksimum 12dk sunum+3 dk soru-cevap)
    3. Proje kodları bulut tabanlı bir versiyon kontrol sisteminde paylaşılması istenecektir.
  9. Bitime ödevini tercihi için ilk etapta danışman seçimi yapmanız gerekmektedir.
  10. cumhuriyet.edu.tr'li maliniz ile bu formu doldurmanız gerekmektedir. Form ile ilgili detaylı bilgi formun açıklama kısmında yer almaktadır.

Form 05.10.2021 17:00'ye kadar aktif olacaktır.

Doç. Dr. H. Doğan Karkı'dan Bitirme Ödevi Alacak Öğrencilerin Dikkatine

1. Bitirme ödevi alan öğrenciler numaralarına göre iki gruba (öğrenci numarasının son rakamına göre) ayrılacak ve gruplardan birinde yığılma olması durumunda gruplarda düzenleme yapacağım.
  2. Bitirme ödevi alan öğrenci her hafta cuma akşamı saat 24:00’e kadar e-mailime o haftaki raporunu “AdıSoyadıNumarası_v1.docx” formatında gönderecek.
  3. Bitirme ödevi alan öğrenci raporunu gönderirken her seferinde karşılıklı olarak versiyon yükseltmesi yaparak gönderecek. Örneğin öğrenci ilk göndereceği rapor “AdıSoyadıNumarası_v1.docx” olarak adlandırılıp gönderilir. Kontrol işlemimden sonra öğrenciye raporu “AdıSoyadıNumarası_v2.docx” olarak gönderirim. Öğrenci bir sonraki ekleme/düzenleme/…vb işlemlerden sonra “AdıSoyadıNumarası_v3.docx” olarak adlandırıp gönderir. Bu işlem bu şekilde devam edecektir.
  4. Daha önce düzenleme yapılmış bölümlere dokunulmaz.
  5. Bitirme ödevi alan öğrencinin sağlık veya benzeri nedenlerle raporunu iki defa geciktirme hakkı var. Üçüncü geciktirme yapan veya hiç rapor göndermeyen öğrenci otomatik olarak bitirme ödevinden kalır daha sonra göndereceği raporlar dikkate alınmaz.

İletişim Bİlgileri

🏫 Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Kat:2 58140    Kampüs / SİVAS

☎️0 346 219 1010 / 2473
(Bölüm Sekreterliği / Öğrenci İşleri)
📩 bilmuh@cumhuriyet.edu.tr

Konum

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account