2018-2019 Eğitim öğretim yılı güz döneminde uzaktan eğitimle verilen 5ı ortak dersleri alması gereken öğrencilerden; - derslerini seçmeyenler varsa seçmeleri ve danışmanlarına onaylatmaları -ders kayıt onayı yapılmayan öğrencilerin derslerini onaylatmaları gerekmektedir. Aksi takdirde bu işlemleri yapmayan öğrenciler uzaktan eğitim derslerinin vize, final ve bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir. Derslerini seçip danışmanlıklarını yapan öğretim üyelerine onaylattıktan sonra cuzem web sayfasına giriş yapamayan öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sisteminden durumlarını kontrol etmeleri, ilgili dersleri aldıklarından emin olmaları gerekmektedir.