Bitirme Projeleri Konu Öneri İşlemleri

• Daha önce ilan edilen bitirme proje konularından bitirme tezi alacak öğrenciler, en çok istediği konudan başlayarak tercihlerini yapacaklardır.
  • Tercihler "FORMLAR" sayfasındaki FORM-15 kullanılarak yapılacaktır.
  • Tercihler yazılırken en az 3 en fazla 5 konu belirlenecek ve konular en az 3 farklı öğretim elemanından olacaktır.
  • Tercih işlemleri 05 Ekim 2018 Cuma günü saat 17.00'ye kadar tamamlanacaktır.
  • Bilgisayar ortamında doldurulan formlar Araş.Gör. Emre YALÇIN'a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden ulaştırılacaktır.
  • Süresi dahilinde tercih işlemi yapmayan öğrencilere rastgele tez konusu ataması yapılacaktır.