Algoritma ve Programlama II Dersi, programdaki ders saatlerinde Doç. Dr. H. Doğan KARKI hocamız tarafından işlenecektir. Derse ek olarak konulan Laboratuvar Uygulamaları Dersi (II. Öğretim öğrencileri için Perşembe saat: 15:00-17:00’de Normal Öğretim için de Cuma saat: 14:00-16:00’da) ders programında “Algoritma ve Programlama II LAB.” şeklinde belirtilen saatlerde bölüm bilgisayar laboratuvarında işlenecek ve aşağıdaki hususlara göre yürütülecektir.

·         Laboratuvar uygulamaları 4. Haftadan itibaren başlayacaktır.

·         2017 kodlu öğrencilerin ve eski kodlulardan devam zorunluluğu olan öğrencilerin uygulamalara katılımı zorunludur.

·         Katılımı zorunlu olan öğrenciler dönem boyunca 3 adet uygulama sınavı, 1 Vize ve 1 Final sınavından sorumlu olacaklardır. Vize notunun %60’ı (%20+%20+%20) 3 uygulama sınavından, %40’ı ise Vize sınavından hesaplanacaktır. Bu öğrenciler Vize sınavında 40 puanlık bir sınava tabidir.

·         2016 ve öncesi kodlu öğrenciler ise, uygulama sınavından sorumlu olmamakla birlikte Vize sınavında 100 puanlık sınava tabidir.

·         Eski kodlu öğrencilerden uygulama derslerine devam ederek uygulama+vize sınavı şeklinde değerlendirmeye tabi olmak isteyen öğrenci olursa, aşağıdaki linkte bulunan dilekçeyi imzalayarak en geç 23 Şubat’a kadar Doç. Dr. H. Doğan KARKI hocamıza iletmek zorundadır.