Mühendislik Projesi ikinci ödev konusunu indirmek için tıklayınız...

ÖDEV TESLİMİ

Uygulama geliştirme sürecini tamamlayan öğrenci, geliştirdiği uygulamayı bulut tabanlı bir versiyon kontrol sistemi üzerinden public proje olarak paylaşmak zorundadır. (github, bitbucket vb.) Hazırladığı uygulamanın erişim bilgileri (proje kodlarının yer aldığı bulut tabanlı versiyon kontrol sistemi linki) ile birlikte Proje Raporu Arş. Gör. Abdulkadir ŞEKER'e teslim edileceklerdir.

Sorularınız için aşağıdaki e‐posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

TESLİM ZAMANI

Proje Raporu, en geç 26 Ocak 2018 Saat 17.30’a kadar teslim edilmelidir.

Başarılar.

Mühendislik Projesi ödevleri Mühendislik Projesi Hazırlama kurallarına uygun olarak hazırlanacaktır.